Visie

Wij geloven dat ieder mens waardevol en uniek is. Wij geloven dat ieder mens NIET is wat hij/zij wel of niet kan óf het gedrag wat hij/zij laat zien. Wij geloven dat ieder mens geborgenheid, liefde en erkenning nodig heeft. Wij geloven dat ieder mens mag zijn wie hij/zij is! Wij leven en werken vanuit een protestants christelijke wereld- en levensvisie met bijbehorende normen en waarden. Je hoeft geen christen te zijn om bij ons te verblijven, wat we wél van je vragen is onze normen en waarden te respecteren.

Missie

Wij willen mensen onvoorwaardelijke liefde doorgeven die we zelf ontvangen. Wij willen een plek bieden van rust en duidelijkheid. Wij willen jou (laten) begeleiden en/of een omgeving bieden die jou een stap verder helpt om meer te worden wie je bent. Wij willen dit samen doen met jou!

Doel

Ons doel is een plek bieden met rust, ruimte en zorg aan:

  • Jongvolwassenen (18 – 30 jaar) met een indicatie, die zich willen voorbereiden op zelfstandig wonen.
  • Volwassenen (18 – 50 jaar) met een indicatie, die zich (opnieuw) willen voorbereiden op zelfstandig wonen.
  • Volwassenen zonder indicatie, die een tijdelijke plek nodig hebben om even tot rust te komen. Bijvoorbeeld in het geval van een echtscheiding, burn-out of mentale overbelasting. Wij maken graag samen met jou een stap, rustig maar beslist

Onze aanpak

Wij geven onvoorwaardelijke liefde door die wij zelf ontvangen. Onze basis gedachte is: kwetsbaarheid, vertrouwen en vergeving geeft veiligheid en verbinding. Veiligheid en verbinding geeft kracht en zelfstandigheid.
Lees verder

Ons team

Ons team bestaat uit vaste krachten die elke week in een vast rooster werken. We hebben vaste invalkrachten die ons ondersteunen bij ziekte, vakanties en dergelijke.Ons team wordt begeleid door een ervaren orthopedagoog, Paula, en ervaren intervisor, Bastiaan.Het echtpaar Joyce en Mark wonen op de Besorhoeve.
Bekijk ons team

Werken bij

Op dit moment hebben wij vacatures staan voor een vaste Invalkracht, bekijk hier alle vacatures
Meer informatie