Als je een WMO of WLZ indicatie hebt voor (begeleiding of beschermd) wonen, dan ben je van harte welkom bij ons. We gaan eerst een oriënterend gesprek met je aan, waarbij je kan kijken of ons huis bij jou past. We bekijken samen in een tweede gesprek of jij goed past in de groep. Wij willen namelijk voor zowel jou als de groep als onze medewerkers de optimale match. We wonen en leven met elkaar, daarom vragen wij van jou om bij te dragen aan de huishoudelijke taken in en om het huis. Samen zullen we gaan kijken welke huishoudelijke taken jij kan doen. Je bent uiteraard vrij om te zijn waar je wilt, zo kan je lekker naar buiten, kan je in de gezamenlijke woonkamer zitten of je terugtrekken op je kamer.

Het huis

Onze Besorhoeve ligt aan de rand van het goed bereikbare Voorst in een rustige woonwijk, vlakbij het station. Naast ons huis ligt een mooi parkje, achter ons huis zijn een paar volkstuintjes en hebben we uitzicht over de weilanden en de molen van Voorst.

Woonkamer

Ons huis is zeer ruim en heeft een grote woonkamer, open keuken en eetkamer gedeelte voor de woongroep van maximaal 8 personen.

Badkamer

Op de begane grond hebben we een moderne badkamer (rolstoeltoegankelijk) met ligbad, aparte douche en toilet. En een rolstoeltoegankelijke slaapkamer.

Keuken

Een open keuken en eetkamer gedeelte voor de woongroep.

Slaapkamer

De meeste kamers bevinden zich op de eerste etages. Op de eerste etages zijn ook nog doucheruimten en toiletten.

Slaapkamer met keuken

Enkele kamers zijn uitgerust met een kitchenette.

Tuin

Achter ons huis zijn een paar volkstuintjes en hebben we uitzicht over de weilanden en de molen van Voorst.

We leven vanuit een christelijke levensvisie, dit betekent niet dat jij christelijk moet zijn om bij ons te komen wonen. Wie je ook bent en wat je gelooft of niet gelooft, jij bent van harte welkom!

Wat we wel van je vragen is onze normen en waarden respecteren. Jouw indicatie vergoedt wonen en zorg, Als de indicatie niet in kamerhuur en eten/drinken voorziet, rekenen wij hier een bijdrage voor.

Ook kan je bij ons terecht voor ambulante begeleiding. Woon je op jezelf, of ga je op jezelf wonen maar heb je nog wat ondersteuning nodig? Ook dan zijn we er voor jou. Vraag hiervoor een orienterend gesprek aan met ons om naar de mogelijkheden te kijken. Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk, neem dan gerust contact met ons op