Wonen

Onze Besorhoeve ligt aan de rand van het goed bereikbare Voorst in een rustige woonwijk. Naast ons huis ligt een mooi parkje, achter ons huis zijn een paar volkstuintjes en hebben we uitzicht over de weilanden en de molen van Voorst.

Ons huis is zeer ruim en heeft een grote woonkamer, open keuken en eetkamer gedeelte voor de woongroep van maximaal 8 personen. Op de begane grond hebben we een moderne badkamer (rolstoeltoegankelijk) met ligbad, aparte douche en toilet. En een rolstoeltoegankelijke slaapkamer. Alle overige kamers zijn op de 1e en 2e verdieping te vinden. Op de 1e verdiepingen zijn ook nog doucheruimtes en toiletten. Enkele kamers zijn uitgerust met een kitchenette.

Thuisbegeleiding

Kan jij, of iemand die je kent, ondersteuning gebruiken in het dagelijks leven? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Wij bieden namelijk ambulante begeleiding, Dit houd in dat wij bij jou thuis komen en jou ondersteunen bij wat je nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over leren omgaan met mentale uitdagingen, het aanbrengen van structuur in je week of bijvoorbeeld samen kijken naar je sociale netwerk, administratie, werk of dagbesteding. En er kan nog veel meer, dat ligt helemaal aan wat jij nodig hebt.

Tijdelijke rust

Heb je even rust nodig om te herstellen in verband met een burn-out, depressie, echtscheiding situatie of andere zorgen. Dan kan jij bij ons terecht!

In het prachtige buitengebied, tussen de Veluwe en de IJssel, ligt het rustige pittoreske dorp Voorst. Voorst ligt in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen in de groene gemeente Voorst. Een gemeente met een rijke historie en een grote diversiteit aan landschappen, uiterwaarden met vergezichten en beboste landgoederen met prachtige landhuizen. In de zomermaanden kan je met het “fiets-voetveer” de IJssel oversteken naar Gorssel.