Heb je even rust nodig om te herstellen in verband met een burn-out, depressie, echtscheiding situatie of andere zorgen. Dan kan jij bij ons terecht!

In het prachtige buitengebied, tussen de Veluwe en de IJssel, ligt het rustige pittoreske dorp Voorst. Voorst ligt in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen in de groene gemeente Voorst. Een gemeente met een rijke historie en een grote diversiteit aan landschappen, uiterwaarden met vergezichten en beboste landgoederen met prachtige landhuizen. In de zomermaanden kan je met het “fiets-voetveer” de IJssel oversteken naar Gorssel.

Onze Besorhoeve ligt aan de rand van Voorst in een rustige woonwijk. Naast ons huis ligt een mooi parkje, achter ons huis zijn een paar volkstuintjes en hebben we uitzicht over de weilanden en de molen van Voorst.Je krijgt bij ons je eigen kamer en je mag gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. Zo hebben we een (moes)tuin waar je in overleg mag helpen deze te onderhouden.We hebben genoeg spullen om lekker creatief bezig te gaan. En verder ben je natuurlijk vrij om te gaan en staan waar je wilt buiten het huis, zo kan je bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.

Je kan gebruik maken van ons al coach of gewoon luisterend oor. Wij kunnen jou ook in contact brengen met andere hulpverleners zoals therapeuten. Wij werken op basis van het Groundwork gedachtengoed: http://www.groundwork.nl/

Wij vinden het belangrijk dat de groep die bij ons woont, gerespecteerd wordt door jou. Je kan en mag gewoon met ons mee eten. Waar het kan vragen we je ook mee te helpen met huishoudelijke taken.We leven vanuit een christelijke levensvisie, dit betekent niet dat jij christelijk moet zijn om bij ons te verblijven. Wie je ook bent en wat je gelooft of niet gelooft, jij bent van harte welkom! Wat we wel van je vragen is onze normen en waarden respecteren.

Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk, neem dan gerust contact met ons op!