Kan jij, of iemand die je kent, ondersteuning gebruiken in het dagelijks leven? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Wij bieden namelijk ambulante begeleiding, Dit houd in dat wij bij jou thuis komen en jou ondersteunen bij wat je nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over leren omgaan met mentale uitdagingen, het aanbrengen van structuur in je week of bijvoorbeeld samen kijken naar je sociale netwerk, administratie, werk of dagbesteding. En er kan nog veel meer, dat ligt helemaal aan wat jij nodig hebt.

Waar te beginnen?

Voor ambulante begeleiding heb je een indicatie nodig vanuit de WMO. Via het WMO loket uit jouw gemeente, zal iemand van een sociaal wijkteam of WMO consulent met jou in gesprek gaan over wat er nodig is, en zal van daaruit een indicatie worden afgegeven. Die indicatie geeft aan hoeveel uur wij jou mogen gaan ondersteunen. Die indicatie is op basis van een ondersteuningsplan, die wij dan samen gaan uitvoeren. Daarbij wordt meestal gebruik gemaakt van de zelfredzaamheidsmatrix.

Wij kunnen je helpen bij het opstarten van dit traject. Hoe werken wij? Naast de zelfredzaamheidsmatrix, werken wij vanuit een onvoorwaardelijke liefde die wij vanuit ons geloof ontvangen en graag doorgeven. Zie ook onze visie en missie. Dit alles doen wij samen met jou, jij houdt de regie